0180 55 40 00 info@looren.nl

THEMA’S 2020

Breng een bezoek aan onze showroom en laat u verrassen door de nieuwe thema’s. Hieronder 10 nieuwe themalijnen uitgelicht.

Art of nature 

Op en top botanisch en geïnspireerd op de historische tekeningen van de Duitse zoöloog en illustrator Ernst Haeckel. De liefde voor de natuur spat ervan af! Deze verpakkingen zo zó mooi, dat het bijna zonde is om ze bij het afval te doen. Je hoeft het milieu er ook niet mee te belasten, want met behulp van inspirerende upcycle tips kun je de verpakkingen eenvoudig een tweede leven geven als bijvoorbeeld een passe-partout, windlicht of servetring.

CMPLMTS

De mooiste en leukste complimenten om te geven en te ontvangen. Stijlvolle, chique én speelse verpakkingen uitgevoerd in donkerblauw en zwart met goud accenten. Daar word je blij van!

Met de augmented reality techniek komen de complimenten tot leven! Zo voel je je extra gewaardeerd! Download de Zappar app en scan de afbeeldingen. Voor IOS en Android.

Fairtrade 

Een foodmerk met een missie: ze maken eerlijk eten en drinken bereikbaar voor iedereen door het ontwikkelen van lokale handelsketens. In 1973 was Fairtrade Original de eerste organisatie die eerlijke koffiebonen inkocht – het begin van een beweging die zich over de hele wereld verspreidde.

Many Thanks

Deze lijn van chique producten zegt eigenlijk alles: MANY THANKS. De prachtige grafische patronen in combinatie met sprankelend goud en pakkende complimenten maken het een feestje om dit pakket uit te pakken.

Natural 

Natuurlijke materialen en neutrale tinten geven het gevoel van rust en ontspanning. Tijd voor jezelf en degenen die je liefhebt. Genieten van comfort food is alles wat je nodig hebt. Daarna lekker naar buiten het bos in voor een lange wandeling. De natuur, het bos, de bomen zijn zo belangrijk voor de wereld. Natural gaat hier zorgvuldig mee om.

Rough & Authentic

Een ijzige wind giert om het huis, maar dat kan je er niet van weerhouden om toch naar buiten te gaan. Buiten koken in deze koude omstandigheden geeft juist een kick. Terwijl de grill op temperatuur komt, geniet je met vrienden van een lekker biertje. Jullie hebben diverse ingrediënten verzameld. Van de perfecte steak tot de lekkerste groente van het seizoen. De ultieme winter food experience.

Teamwork

Met elkaar aan de slag als team. Samen werkt het namelijk veel beter. Teamwork staat hier centraal. Inspirerende en motiverende teksten staan stevig op de verpakking. Je ziet teamwork in diverse werkbranches voorbij komen. Op die manier kan iedereen zich met deze lijn identificeren. Een stevige, stoere lijn voor echte teamplayers.

Winterkost

Winterse kost: wie houdt er niet van? Zeker na een stevige wandeling door een winters landschap. Een kom dampende erwtensoep, een stoofpotje of natuurlijk ouderwets lekkere stamppot. Ingrediënten voor een goede maaltijd. Op z’n Hollands met Delfts blauwe tegeltjes en tekeningen van grachtenpandjes. Het water loopt je in de mond bij het zien van de aantrekkelijke fotografie van winterkost. Aanschuiven maar!

Zaai Oogst Proef

Biologische en vegetarische producten zijn onderdeel geworden van ons dagelijks eetpatroon en zijn dan ook niet weg te denken uit het kerstpakket. Geniet van deze stoere lijn, met respect voor onze boeren en aandacht voor het gehele landbouwproces van zaaien tot oogsten en natuurlijk proeven.

Zoete inval

Voor de echte zoetekauwen onder ons of degenen die gewoon een keertje even lekker willen snoepen. Want natuurlijk is gezond eten belangrijk, maar af en toe een keertje ‘cheaten’ is oké. En als je dat dan een keertje doet, dan moet het wel écht lekker zijn! Bij de Zoete inval stap je binnen in een wereld van donut cookies, taart, frietmallows én ijs! Enjoy sweet indulgence!

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:  09:00 - 17:00 uur

Zaterdag en Zondag:  Gesloten

 

Contact

Adres:
Noord 133
2931 SJ Krimpen a/d Lek

Telefoonnummer:
0180 - 55 40 00

E-mail:
info@looren.nl